Stäng

Innehåll

Visualist

Yrkesexamen inom affärsverksamhet

En visualist jobbar med uppgifter inom marknadsföring, t.ex. visuell marknadsföring i butiker, digital marknadsföring, sociala medier och praktisk reklam. Till arbetsuppgifterna brukar även höra försäljningsarbete.

Utbildningsort

Helsingfors

Ansökan

Kontinuerlig

Kontakt

Lärare
Pia Kanji
041 7302 548
fornamn.efternamn@prakticum.fi

I korthet MÅLGRUPP Studera som vuxen Utbildningen består av DELTAGARAVGIFT & DELTAGARANTAL Undervisningsform Ansökan Studiestart

I korthet

Yrkesexamen i affärsverksamhet med kompetensområdet för försäljning och marknadsföringskommunikation. Inom utbildningen får du en bred bild av hur affärsverksamhet fungerar samt kompetens i visuell marknadskommunikation och trender i samhället. Du lär dig planera och förverkliga utrymmen och göra skyltfönster. Du får jobba kreativt och använda olika materialer. Utbildningen tar ca. 1-1,5år eller enligt personlig studieplan.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som är kreativ och klarar av att både arbeta självständigt och i nära samarbete med olika uppdragsgivare.

Studera som vuxen

Alla utbildningar vid Prakticum lämpar sig lika bra för unga som för vuxna. I början av dina studier kartläggs din kompetens, tidigare arbetserfarenhet och tidigare utbildning och det görs upp en personlig utvecklingsplan för kunnande (PUK). I samband med kartläggningen gör man även upp en individuell studiestig, vilket kan innebära att studietiden förkortas.

Utbildningen består av

Affärsverksamhetens funktion
Organisationsstrategi
Affärsmodeller och värderingar
Kundbetjäning
Fotografering
Videoproduktion
Planera och förverkliga utrymmen
Produktexponeringar
Skyltfönster
Kundinformation
Mässmonter

 

Yrkesexamen i affärsverksamhet omfattar 150 kompetenspoäng. Den obligatoriska examensdelen Arbete inom affärsverksamhet på 30 kp är lika för alla kompetensområden.

Vi erbjuder följande examensdelar inom kompetensområdet för försäljning och marknadskommunikation:

  • Uppdrag som gäller marknadskommunikation (60kp)
  • Visuell planering och förverkligande av lokaler (60kp)

Undervisningsform

Flerform, med närstudier 2-3 dagar i veckan. Även lärande i arbetslivet, LIA, ingår i studierna, ca 10 veckor enligt den personliga utvecklingsplanen.

Deltagaravgift

500€

(403,23€ + 24% moms.)

Deltagarantal

10/16

min/max

Ansökan

Då du ansökt om en studieplats får du en förhandsuppgift. Förhandsuppgiften lämnas in enligt separata instruktioner. Inlämningsdatumet för uppgiften är individuell. Om du vill göra en direkt ansökan på egen hand klicka här.

Studiestart

För att utbildningen ska förverkligas förutsätts minst 10 deltagare. Vid studiestarten behöver du en egen dator för att kunna utföra de uppgifter som studierna kräver.