Stäng

Innehåll

För arbetslivet

Arbetslivstjänster finns till för arbetslivet och dess representanter, samt för Prakticums studerande – både nuvarande och alumner.  Vi är kontaktytan mellan arbetslivet och yrkesinstitutet i alla ärenden relaterade till fortbildning, rekryteringstjänster och förfrågningar gällande lärande i arbetslivet (läroavtal och utbildningsavtal).

Läroavtal och utbildningsavtal

Kombinera arbete och studier, lär dig något helt nytt eller utveckla ditt kunnande genom utbildning som ordnas på en arbetsplats. Du kan ha en arbetsplats färdigt eller så hjälper vi dig hitta en. Avtalet planerar vi tillsammans med dig och arbetsgivaren, vi fixar alla detaljer!

LÄS MER

Rekryteringstjänster

Med hjälp av vår digitala rekryteringsservice kan du hitta praktikplats, arbete för utbildnings- och läroavtal, sommarjobb, inhopparjobb och olika projektarbeten samt anställning. Servicen är avgiftsfri.

LÄS MER

Personalfortbildning

Vi arbetar aktivt med att utveckla våra fortbildningar enligt arbetslivets och regionens behov. Bekanta dig med vårt utbud av fortbildningar och kortkurser. Vi vill vara ert naturliga val inom yrkesutbildningen på svenska.

LÄS MER

Har du frågor eller vill du samarbeta med oss?

Om du som företagsrepresentant är intresserad av att höra hur vi kunde samarbeta i form av gemensamma studerandeprojekt, eller om du kostnadsfritt vill annonsera om en arbetsplats, praktikplats eller ett sommarjobb – kontakta då gärna oss. Enligt behov och överenskommelse kan vi även erbjuda er hjälp med själva rekryteringsprocessen. 

Gisela Andergård-Heiskanen
Ledare för arbetslivstjänster
+358 50 441 4334
[email protected]