Stäng

Innehåll

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Lediga arbetsplatser hittar du här!

Prakticum har ca 140 anställda och 1100 studerande. Personalen består av både lärare och personal som jobbar med exempelvis karriärvägledning, studieärenden, handledning, i skolköket samt med administrativa ärenden och IT.


SOCIALHANDLEDARE (Helsingfors & Borgå)

Som socialhandledare fungerar du som medlem i teamet för Stödtjänster för studerande. Till uppgiften hör ansvar för verksamheten med studerandekår och tutorer, förebyggande studerandevård och klassinsatser. Även ordnande av evenemang ingår i uppgiften.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att jobba med ungdomar. Kännedom om yrkesutbildningen är en merit. Lämplig examen för uppgiften är socionom eller motsvarande utbildning. Kunskaper i svenska och finska, gärna även engelska. Den som anställs ska kunna uppvisa ett straffregisterutdrag (504/02).

Arbetsplatsen är belägen i Arabiastranden i Helsingfors samt på Yrkesvägen i Borgå. Anställningen är heltid för tiden 1.3.2023 – 31.12.2023.

Sista ansökningsdag 8.2.2023. Vi inleder kandidatintervjuerna redan under ansökningstiden, och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.


Kontakt

Vid eventuella frågor gällande jobb vid Prakticum kan du kontakta vår HR-ledare Helen Grönqvist-Lönnroos som ger dig mer information. Du kan nå henne även på numret 041 730 2421.

Stöd Ukraina!