Stäng

Innehåll

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Lediga arbetsplatser hittar du här!

Prakticum har ca 140 anställda och 1200 studerande. Personalen består av både lärare och personal som jobbar med exempelvis karriärvägledning, studieärenden, handledning, i skolköket samt med administrativa ärenden och IT.

Prakticum söker en

Utbildningsplanerare

med inriktning på upprätthållande och utveckling av digitala tjänster och systemintegrationer inom studerandeadministrationen. 

Du upprätthåller, utvecklar och dokumenterar. Du arbetar med centrala system, databaser och informationsresurser, digitala tjänster för lärande och integrationer. Du utvecklar tillsammans med andra morgondagens digitaliserade tjänster för studiebyrån. Ansök senast den 10.1.2024

På Prakticum kan du tillsammans med dina kunniga kolleger göra skillnad. Din insats bidrar till att det utexamineras kunniga och yrkesstolta personer som upprätthåller den svenskspråkiga servicen i samhället. Prakticum är i en tillväxtfas som ger dig möjlighet att enligt intresse och kunnande delta i olika utvecklingsprojekt och samarbetsforum båda i nationella och internationella sammanhang. Innovation, samarbete med arbetslivet och välmående bland både personal och studerande är något som vi värdesätter och arbetar för.

Kontakt

Vid eventuella frågor gällande jobb vid Prakticum kan du kontakta vår HR-ledare Helen Grönqvist-Lönnroos som ger dig mer information. Du kan nå henne även på numret 041 730 2421.