Stäng

Innehåll

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Lediga arbetsplatser hittar du här!

Prakticum har ca 140 anställda och 1100 studerande. Personalen består av både lärare och personal som jobbar med exempelvis karriärvägledning, studieärenden, handledning, i skolköket samt med administrativa ärenden och IT.


LÄRARE INOM EL- OCH AUTOMATIONSTEKNIK, inriktning automation (Helsingfors)

Som lärare i elteknik arbetar du både med ungdomar i åldern 16-19 år och vuxna studerande och du ingår i teamet för el-, it- och merkonomutbildningarna.

Vi önskar att du har tillräcklig arbetserfarenhet inom branschen och tidigare erfarenhet av handledning eller ungdomsutbildning är en fördel. Du behöver ha ett genuint intresse för att utveckla samarbetet med arbetslivet och om du dessutom är ansvarstagande och flexibel så har du alla förutsättningar för att lyckas och trivas med lärarjobbet hos oss.

Sista ansökningsdag 9.10.2022. Anställningen börjar 24.10.2022. Vi inleder kandidatintervjuerna redan under ansökningstiden, och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

SPECIALLÄRARE (Borgå)

Som speciallärare arbetar du med studerande inom de olika branscherna på Prakticum med tyngdpunkt på gemensamma ämnen. I pedagogiken använder vi oss mångsidigt av IKT för att främja inlärningen hos studerande. Vi önskar att du är bekväm med att använda dig av digitala hjälpmedel i undervisningen. Specialläraren hör till stödtjänstteamet för studerande, men då i nära samarbete med pedagogisk personal kring studerandes inlärningsprocesser. Ditt arbete är mycket självständigt men du får stöd av teamet där du också har andra speciallärare som kolleger.

Sista ansökningsdag 9.10.2022. Anställningen börjar 24.10.2022. Vi inleder kandidatintervjuerna redan under ansökningstiden, och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.


Kontakt

Vid eventuella frågor gällande jobb vid Prakticum kan du kontakta vår HR-ledare Helen Grönqvist-Lönnroos som ger dig mer information. Du kan nå henne även på numret 041 730 2421.

Stöd Ukraina!