Stäng

Innehåll

Visuell marknadsföring

Examensdel inom yrkesexamen inom affärsverksamhet

Visuell planering och förverkligande av lokaler och exponeringar

Utbildningsort

Helsingfors

Följande studiestart

29.8.2023

Ansökan

Kontinuerlig

Kontakt

Teamledare
Jonas Tuominen
040 0248 960
[email protected]

Studera som vuxen, vuxenutbildning, Visuell Planering Och Förverkligande Av Lokaler Och Exponeringar
I korthet MÅLGRUPP Utbildningen består av Undervisningsform Studiestart

I korthet

Hur skapas en kreativt och skickligt implementerad visuell framtoning av butiken? Du kommer att sätta dig in i hur ljus, musik, dofter, grafiska material, fasad, skyltfönster, displayer, skyltdockor, rekvisita och butikskommunikation skapar önskad atmosfär i butiksdesign. Du får bred kompetens i visuell marknadskommunikation och trender i samhället.

I utbildningen lär du dig planera och förverkliga utrymmen. Du lär dig utvärdera dina projekt och hur du kan mäta framgången. Du får jobba kreativt och använda olika material, både i planering och genomförande.

Utbildningen är kompetensbaserad och kundcentrerad, dvs. du har en personlig studieplan för att motsvara dina behov och resurser. Ditt tidigare kunnande tas i beaktande och kan inverka på studietiden.

Målgrupp

Detta är en examensdel ur en yrkesexamen, den lämpar sig för dig som har en tidigare examen från andra eller tredje stadiet eller jobbar inom branschen och vill fördjupa ditt kunnande.
Ifall du har annat modersmål än svenska kallas du till ett språkprov.

Utbildningen består av

Yrkesinriktad examensdel:

  • Visuell planering och förverkligande av lokaler och exponeringar 60 kp

Läs mer om examensdelen här.

Undervisningsform

Närstudier en kväll i veckan, distansstudier och lärande i arbetslivet enligt din personliga studieplan. Egen dator är en förutsättning för studierna.

Studiestart

Följande studiestart:

  • 29.8.2023

Närstudier inleds enligt datum ovan men du kan söka till och påbörja studier med läroavtal redan nu. Vi beaktar ditt tidigare kunnande och gör upp en studieplan som passar dig.