Ekokampaaja täydennyskoulutus

Ekokampaaja täydennyskoulutus, syventyminen ekologiseen hiustenhoitoon

Koulutus on suunnattu kampaajille, joita kiinnostaa ekologinen hiustenhoito, luontoa säästävät toimintatavat ja uusien näkökulmien oppiminen. Ekokampaajalle luonnonmukaiset valinnat ovat lähellä sydäntä. Ekokampaajakoulutus käsittää 20 ov ja siihen kuuluu lähipäiviä, työssäoppimista ja etätehtäviä.

Oppikirjana käytämme muun muassa Luonnolista kauneutta – ekologista hiustenhoitoa. Prakticum on koonnut yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa ensimmäisen kattavan oppikirjan ekologisesta hiustenhoidosta ja luonnollisesta kauneudenhoidosta.

Kirja käsittelee kestävää kauneutta – kuinka ekokampaajat käyttävät luonnon antimia hoidoissaan. Kirjan avulla tutustut mm. intialaiseen päähierontaan, kasvivärjäykseen sekä erilaisiin hiustenhoitokuureihin, yrtteihin, eteerisiin öljyihin ja saven hoitaviin ominaisuuksiin.

Hinta: 28 e, sis alv 10% (+postimaksu)

Ekokampaaja – alustava aikataulu Feko1902

Kohderyhmä

Tämä jatkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut alan asiantuntijoiden luennoista, jotka käsittelevät mm. intialaista päähierontaa, puhdistuskuureja, ympäristöystävällisiä hiustenhoitotuotteita sekä syventymistä ympäristöystävälliseen hiustenhoitoon. Osallistujat tutustuvat savi- ja yrttikuureihin, kasvivärjäykseen, sekä ekologisiin, biologisiin ja eteerisiin öljyihin. 

Koulutus koostuu neljästä modulista

  • Hiusten hoito
  • Kasvivärjäys
  • Energialeikkaus
  • Kehitystyö

Koulutuspaikka

Helsinki

Koulutuksen kesto

7.2.2019-28.9.2019

Viimeinen hakupäivä

11.1.2019

Osallistumismaksu

790 € ALV 0%

Osallistujamäärä

min 12 / max 16

Koulutusmuoto ja lähiopinnot

Monimuoto-opinnot. Lähiopintoja muutama päivä kuussa. 

Kieli

Koulutus on kaksikielinen, suomi/ruotsi.

Soveltuvuuskokeet

Maanantai 21.1.2019

 

 

Sök på prakticum.fi: