Ekokampaaja

Ekokampaaja täydennyskoulutus, syventyminen ekologiseen hiustenhoitoon

Koulutus on suunnattu kampaajille, joita kiinnostaa ekologinen hiustenhoito, luontoa säästävät toimintatavat ja uusien näkökulmien oppiminen. Ekokampaajalle luonnonmukaiset valinnat ovat lähellä sydäntä. Ekokampaajakoulutus käsittää 20 ov ja siihen kuuluu lähipäiviä, työssäoppimista ja etätehtäviä.

Kontakt

Oppikirjana käytämme muun muassa Luonnolista kauneutta – ekologista hiustenhoitoa. Prakticum on koonnut yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa ensimmäisen kattavan oppikirjan ekologisesta hiustenhoidosta ja luonnollisesta kauneudenhoidosta.

Kirja käsittelee kestävää kauneutta – kuinka ekokampaajat käyttävät luonnon antimia hoidoissaan. Kirjan avulla tutustut mm. intialaiseen päähierontaan, kasvivärjäykseen sekä erilaisiin hiustenhoitokuureihin, yrtteihin, eteerisiin öljyihin ja saven hoitaviin ominaisuuksiin.

Hinta: 28 e, sis alv 10% (+postimaksu)

Tutustu viime kurssin aikatauluun Feko1902

Voit tutustua viime kurssin aikatauluun ja kurssisisältöön (tammikuu 2019). Varsinainen aikataulu ja kurssisisältö tulee pian. 

Kohderyhmä

Tämä jatkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut alan asiantuntijoiden luennoista, jotka käsittelevät mm. intialaista päähierontaa, puhdistuskuureja, ympäristöystävällisiä hiustenhoitotuotteita sekä syventymistä ympäristöystävälliseen hiustenhoitoon. Osallistujat tutustuvat savi- ja yrttikuureihin, kasvivärjäykseen, sekä ekologisiin, biologisiin ja eteerisiin öljyihin. 

Koulutus koostuu neljästä modulista

  • Hiusten hoito
  • Kasvivärjäys
  • Energialeikkaus
  • Kehitystyö

Koulutuspaikka

Helsinki

Koulutuksen kesto

19.9.2019–12.6.2020

Viimeinen hakupäivä

Jatkuva haku kunnes paikat täyttyvät tai kurssi alkaa.

Osallistumismaksu

1200e + alv 24% (288e)

Osallistujamäärä

min 12 / max 16

Koulutusmuoto ja lähiopinnot

Monimuoto-opinnot. Lähiopintoja muutama päivä kuussa. 

Kieli

Koulutus on suomenkielinen

Soveltuvuuskokeet

2–3.9.2019

 

 

Sök på prakticum.fi: