Stäng

Innehåll

Ekokampaaja

Ekokampaajan täydennyskoulutus, syventyminen ekologiseen hiustenhoitoon

Hae ekokampaajaksi

Syvenny ekologiseen hiustenhoitoon sekä luontoa säästäviin toimintatavat ja opi uusia näkökulmia.

Lyhyesti

Koulutus on suunnattu kampaajille, joita kiinnostaa ekologinen hiustenhoito, luontoa säästävät toimintatavat ja uusien näkökulmien oppiminen. Ekokampaajalle luonnonmukaiset valinnat ovat lähellä sydäntä. Ekokampaajakoulutus käsittää 30 op ja siihen kuuluu lähiopetusta, työssäoppimista ja etätehtäviä.

Oppikirjana käytämme muun muassa Luonnolista kauneutta – ekologista hiustenhoitoa. Prakticum on koonnut yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa ensimmäisen kattavan oppikirjan ekologisesta hiustenhoidosta ja luonnollisesta kauneudenhoidosta.

Kirja käsittelee kestävää kauneutta – kuinka ekokampaajat käyttävät luonnon antimia hoidoissaan. Kirjan avulla tutustut mm. intialaiseen päähierontaan, kasvivärjäykseen sekä erilaisiin hiustenhoitokuureihin, yrtteihin, eteerisiin öljyihin ja saven hoitaviin ominaisuuksiin.

Hinta: 28 e, sis alv 10% (+postimaksu)

Varsinainen aikataulu ja kurssisisältö tulee pian.

Koulutus kestää noin 1v tai henk.koht. suunnitelman mukaan

Kohderymä

Tämä jatkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut alan asiantuntijoiden luennoista, jotka käsittelevät mm. intialaista päähierontaa, puhdistuskuureja, ympäristöystävällisiä hiustenhoitotuotteita sekä syventymistä ympäristöystävälliseen hiustenhoitoon. Osallistujat tutustuvat savi- ja yrttikuureihin, kasvivärjäykseen, sekä ekologisiin, biologisiin ja eteerisiin öljyihin.

Koulutuksen sisältö

Hiustenhoito
Kasvivärjäys
Energialeikkaus
Kehitystyö

 

Koulutus koostuu yllä mainituista osista.

On myös mahdollista osallistua yksittäisiin osioihin erikseen. Siinä tapauksessa ole yhteydessä kouluttajaan (Mona Mether).

Koulutusmuoto

Monimuoto-opinnot. Lähiopintoja muutama päivä kuussa. Koulutus on suomenkielinen.

Haku

Jatkuva haku kunnes paikat täyttyvät tai koulutus alkaa. Tarkempaa tietoa lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Ota yhteyttä jo tänään niin luodaan juuri sinulle sopiva opintosuunnitelma.

Takaisin ylös