Stäng

Innehåll

Ekokampaaja

Ekokampaajan täydennyskoulutus, syventyminen ekologiseen hiustenhoitoon

Koulutus on suunnattu kampaajille, joita kiinnostaa ekologinen hiustenhoito, luontoa säästävät toimintatavat ja uusien näkökulmien oppiminen. Ekokampaajalle luonnonmukaiset valinnat ovat lähellä sydäntä. Ekokampaajakoulutus käsittää 30 op ja siihen kuuluu lähiopetusta, työssäoppimista ja etätehtäviä.

Toimipiste

Helsingfors

Koulutusaika

20.8.2020-22.5.2021

Haku

Jatkuva

Lisätietoja

Lärare inom ekologisk hårvård
Mona Mether
0400 247 279
mona.mether@prakticum.fi

Lyhyesti Kohderyhmä Koulutuksen sisältö Osallistumismaksu Koulutusmuoto Haku

Lyhyesti

Oppikirjana käytämme muun muassa Luonnolista kauneutta – ekologista hiustenhoitoa. Prakticum on koonnut yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa ensimmäisen kattavan oppikirjan ekologisesta hiustenhoidosta ja luonnollisesta kauneudenhoidosta.

Kirja käsittelee kestävää kauneutta – kuinka ekokampaajat käyttävät luonnon antimia hoidoissaan. Kirjan avulla tutustut mm. intialaiseen päähierontaan, kasvivärjäykseen sekä erilaisiin hiustenhoitokuureihin, yrtteihin, eteerisiin öljyihin ja saven hoitaviin ominaisuuksiin.

Hinta: 28 e, sis alv 10% (+postimaksu)

Varsinainen aikataulu ja kurssisisältö tulee pian.

Kohderymä

Tämä jatkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut alan asiantuntijoiden luennoista, jotka käsittelevät mm. intialaista päähierontaa, puhdistuskuureja, ympäristöystävällisiä hiustenhoitotuotteita sekä syventymistä ympäristöystävälliseen hiustenhoitoon. Osallistujat tutustuvat savi- ja yrttikuureihin, kasvivärjäykseen, sekä ekologisiin, biologisiin ja eteerisiin öljyihin.

Koulutuksen sisältö

Hiustenhoito
Kasvivärjäys
Energialeikkaus
Kehitystyö

 

Koulutus koostuu yllä mainituista osista.

On myös mahdollista osallistua yksittäisiin osioihin erikseen. Siinä tapauksessa ole yhteydessä kouluttajaan (Mona Mether).

Koulutusmuoto

Monimuoto-opinnot. Lähiopintoja muutama päivä kuussa. Koulutus on suomenkielinen.

Osallistumismaksu

1488€

(1200€ + 24% alv.)

Osallistujien määrä

12 / 16

min / max

Haku

Jatkuva haku kunnes paikat täyttyvät tai kurssi alkaa.