Ekofrisör, fördjupning i ekologisk hårvård

Ekofrisör, fördjupning i ekologisk hårvård

Fortbildningen är riktad till frisörer som vill fördjupa sig i ekologisk hårvård, som är intresserade av miljövänliga metoder och vill lära sig nya synvinklar. För en ekofrisör står val som görs enligt naturens villkor nära hjärtat. Ekofrisör utbildningen omfattar 20 sv och består av närstudier, inlärning på arbetsplatsen samt distansuppgifter.

Fortbildningen är riktad till frisörer som vill fördjupa sig i ekologisk hårvård, som är intresserade av miljövänliga metoder och vill lära sig nya synvinklar. För en ekofrisör står val som görs enligt naturens villkor nära hjärtat. Ekofrisör utbildningen består av närstudier, inlärning på arbetsplatsen samt distansuppgifter.

I undervisningen använder vi oss bland annat av boken Naturlig skönhet – ekologisk hårvård. Prakticum har sammanställt den första heltäckande undervisningsboken i ekologisk hårvård och naturlig skönhet i samarbete med experter och sakkunniga inom ekologisk och naturlig skönhet.

Läs mer om boken här

Ekofrisör – Preliminär tidtabell Feko1801

Ansök till ekofrisör här!

Målgrupp

Denna fortbildning är lämplig för dig som är intresserad av föreläsningar med olika experter inom området. Ämnesområden som behandlas är bl.a. indisk huvudmassage, avgiftningskurer, miljövänliga hårvårdsprodukter, växtfärgning samt fördjupning miljövänlig hårvård. 

Utbildningen består av 4 moduler

  • Hårvård
  • Växtfärgning
  • Energiklippning
  • Utvecklingsarbete

Utbildningsort

Helsingfors

Utbildningstid

23.8.2018-4.5.2019

Sista ansökningsdag

27.5.2018

Deltagaravgift

 690 € moms 0 %

Deltagarantal

min 12 / max 16

Undervisningsform och närstudier

Flerform. Närstudier några dagar i månaden.

Språk

Tvåspråkig, svenska/finska

Lämplighetstest

Fredag 8.6.2018, kl. 9:00-15:00

 

 

Sök på prakticum.fi: