Stäng

Innehåll

Prakticum deltar i rekryteringsmässan Donfabriken 7.2.2023 i Konstfabriken i Borgå

Nylands TE-byrå, Borgå stad, Navigatorn och utvecklingsbolaget Posintra ordnar i samarbete det traditionella rekryteringsevenemanget Donfabriken tisdagen den 7 februari 2023 kl. 10–15 på Konstfabriken i Borgå.

I evenemanget deltar ett femtiotal arbetsgivare och dussintals andra organisationer och läroanstalter, som vill träffa sina kunder och bilda nätverk. Donfabriken ger också tips för dem som siktar på gemensam ansökan på våren eller för t.ex. dig som funderar på att byta bransch och är ett bra tillfälle att lära känna läroanstalter på olika utbildningsnivåer. Uppmärksamhet ägnas också internationella arbetssökande, deras anställning och utbildningsmöjligheter.

Evenemanget är gratis för alla deltagare.


Vi ses på Donfabriken!

Mer om programmet hittar du på Donfabrikens egen webbplats: www.duunitehdas.fi

Uppdaterad: 1.2.2023