Stäng

Innehåll

Jobba hos oss

Prakticum har ca 140 anställda och 1100 studerande. Personalen består av både lärare och personal som jobbar med exempelvis karriärvägledning, studieärenden, handledning, i skolköket samt med administrativa ärenden och IT. Är du intresserad av att jobba hos oss? Lediga arbetsplatser hittar du här!


LÄRARE INOM PEDAGOGISKA ÄMNEN MED INRIKTNING SPECIALPEDAGOGIK – FLERFORMSSTUDIER, HELSINGFORS

(Vikariat läsåret 2021-2022)

Som lärare inom flerformsundervisningen jobbar du huvudsakligen med vuxna som studerar till Ledare för skolgång, morgon- och eftermiddagsverksamhet och du ingår i teamet för social- och hälsovårdsutbildningarna. Du har en lämplig högskoleutbildning och erfarenhet av arbete med barn och unga i behov av särskilt stöd. Dessutom uppfyller du behörighetskraven enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/98).
Ytterligare hoppas vi att du har en utmärkt samarbetsförmåga, förmåga att leda dig själv och att ta ansvar, att organisera och att se helheter.

Sista ansökningsdag 20.6.2021

LÄRARE INOM BIL OCH LOGISTIK, BORGÅ

Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån kraven på yrkesskicklighet i examensgrunderna och studerandes behov. Vi söker dig som trivs med ungdomar och brinner för att motivera och engagera dina studerande. Arbetserfarenhet inom logistikbranschen är önskvärt och erfarenhet av ungdomsutbildning eller- handledning är en stor fördel. Dessutom värdesätter vi kännedom om den Grundläggande yrkeskompetensen inom transportbranschen samt kunnande i fordonsteknik och -service. Trafiklärarbehörighet räknas som en merit men är inte nödvändig för jobbet.

Sista ansökningsdag 27.6.2021

LÄRARE I MATEMATIK OCH NATURVETENSKAP, HELSINGFORS

Som lärare i matematik arbetar du huvudsakligen med ungdomar i åldern 16-19 år och därmed värdesätter vi en förmåga att möta studerande utifrån deras kunskaper och behov. Tidigare erfarenhet av undervisningsarbete är en fördel och god samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper som vi ser som en förutsättning för att lyckas och trivas med lärarjobbet.

Sista ansökningsdag 27.6.2021

LÄRARE INOM INFORMATIONS- OCH KOMMUNIKATIONSTEKNIK
(programutvecklare), HELSINGFORS

(Vikariat läsåret 2021-2022)

Inom utbildningen för informations- och kommunikationsteknik i Prakticum erbjuds inriktningar för programutvecklare, datanätsinstallatörer och IT-stödpersoner. För det här vikariatet krävs att du har tillräcklig arbetserfarenhet av programutveckling. Vi söker dig som trivs med ungdomar och brinner för att motivera och engagera dina studerande. Tidigare erfarenhet av ungdomsutbildning eller- handledning är en stor fördel. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån kraven på yrkesskicklighet i examensgrunderna och studerandes behov.

Sista ansökningsdag 27.6.2021


Kontakt

Vid eventuella frågor gällande jobb vid Prakticum kan du kontakta vår HR-ledare Helen Grönqvist-Lönnroos som ger dig mer information. Du kan nå henne även på numret 041 730 2421.