Stäng

Innehåll

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Lediga arbetsplatser hittar du här!

Prakticum har ca 140 anställda och 1100 studerande. Personalen består av både lärare och personal som jobbar med exempelvis karriärvägledning, studieärenden, handledning, i skolköket samt med administrativa ärenden och IT.


LÄRARE INOM EL- OCH AUTOMATIONSTEKNIK, inriktning installation (Helsingfors)

Som lärare i elteknik arbetar du huvudsakligen med ungdomar i åldern 16-19 år och du ingår i teamet för el-, IT- och merkonomutbildningarna. Vi önskar att du har tillräcklig arbetserfarenhet inom branschen och tidigare erfarenhet av handledning eller ungdomsutbildning är en fördel. Du behöver ha ett genuint intresse för att utveckla samarbetet med arbetslivet och om du dessutom är ansvarstagande och flexibel så har du alla förutsättningar för att lyckas och trivas med lärarjobbet hos oss.

Sista ansökningsdag 21.11.2021

JOBBCOACH TILL SVEPS UNGDOMSVERKSTAD (Helsingfors)

Som jobbcoach arbetar du med ungdomar som inte studerar eller befinner sig på arbetsmarknaden. Du stöder den unga i att hitta en arbets- eller praktikplats, att skriva ansökan och CV samt förbereder den unga för arbetsintervjuer. Du håller kontakt med arbetsprövningsplatsen och finns som stöd för den unga under arbetsprövningsperioden.

I det dagliga arbetet har du ett nära samarbete med och den individuella handledaren samt övrig personal och olika nätverk, t.ex. Karriärcenter Arabia, Navigatorn, kommunernas sysselsättnings-tjänster. Läs mer om Sveps ungdomsverkstad på www.sveps.fi.

Sista ansökningsdag 26.11.2021. Anställningen börjar 13.12.2021.


Kontakt

Vid eventuella frågor gällande jobb vid Prakticum kan du kontakta vår HR-ledare Helen Grönqvist-Lönnroos som ger dig mer information. Du kan nå henne även på numret 041 730 2421.