Stäng

Innehåll

Grattis till studieplatsen!

Du har valt en yrkesutbildning och gjort ett utmärkt val.

Lista på antagna

Massor med grattisar till studieplatsen! Här hittar du namnen på de som i GEA har gett sitt tillstånd att publicera sitt namn i anslutning till antagningen. Under dagens lopp och fredag kommer även de som blivit antagna i vår kontinuerliga antagning att finnas på listan.

Kom även ihåg att ta emot din studieplats innan 30.6.2022!

Startdatum och tider

Första skoldagen för årskurs 1 är tisdagen 9.8.2022 kl.9:00 i både Helsingfors och Borgå. De studerande som vanligtvis ska studera i Ölstens, kommer även första skoldagen till Yrkesvägen 1. Årskurs 2 och 3 börjar undervisningen enligt sitt schema.

Besök vår nya studieguide

Vi uppdaterar som bäst den praktiska information gällande den utbildning du valt att börja studera, samt nyttig information som gäller alla nya, och gamla, studerande vid Prakticum. Sidorna kommer att vara uppdaterade i god tid innan studiestart!

Vi ses i augusti!

Uppdaterad: 16.6.2022