Stäng

Innehåll

Grattis till studieplatsen!

Du har valt en yrkesutbildning och gjort ett utmärkt val.

Lista på antagna

Massor med grattisar till studieplatsen! Här hittar du namnen på de som i GEA har gett sitt tillstånd att publicera sitt namn i anslutning till antagningen. Under dagens lopp och fredag kommer även de som blivit antagna i vår kontinuerliga antagning att finnas på listan.

Av dataskyddsskäl, GDPR, är listan över antagna 2021 inte längre tillgänglig

Startdatum och tider

Första skoldagen för årskurs 1 är tisdagen 10.8.2021 kl.9:00 i både Helsingfors och Borgå. De studerande som vanligtvis ska studera i Ölstens, kommer även första skoldagen till Yrkesvägen 1. Årskurs 2 och 3 börjar undervisningen 12.8.2021 eller enligt sitt schema

Besök vår nya studieguide

Vi uppdaterar som bäst den praktiska information gällande den utbildning du valt att börja studera, samt nyttig information som gäller alla nya, och gamla, studerande vid Prakticum. Sidorna kommer att vara uppdaterade i god tid innan studiestart!

Vi ses i augusti!

Uppdaterad: 14.6.2024