Stäng

Innehåll

Distansundervisning vid strejk

Kommande strejker som har utlysts i Huvidstadsregionen påverkar Prakticums verksamhet

På fredagen den 2 februari har alla, både i Helsingfors och Borgå, distansundervisning. Detta på grund av att kollektivtrafiken i huvudstadsregionen stannar upp pga. av omfattade strejker den dagen. Köket är stängt denna dag.

Studerande som har lärande i arbetslivet och befinner sig på en arbetsplats som omfattas av strejken och inte kan ta sig till arbetsplatsen, ska kontakta både arbetsgivaren och sin handledande lärare på Prakticum för vidare instruktioner.

Onsdag till torsdag den 31.1. – 1.2 kommer daghem att vara stängda pga. strejk. Prakticums undervisning fortgår som vanligt och lärare håller sina lektioner. De i personalen som inte lyckats ordna barnvakt eller program för sina barn på annat sätt, kan dock ha barnen med sig till Prakticum. De barn som följer med håller sig till sin förälder under dagen och vistas inte ensamma i huset utan övervakning. Lunch serveras som vanligt.

Informationen har gått ut via Wilma till studerande samt vårdnadshavare måndag 29.1.2024.

Uppdaterad: 30.1.2024