Stäng

Innehåll

Prakticum och Helsingfors stad påbörjar samarbete

STUDERA TILL NÄRVÅRDARE MED LÄROAVTAL

Prakticum och Helsingfors stad inleder samarbete inom social- och hälsovårdsbranschen. Tio personer har möjlighet att bli anställda vid Helsingfors stads enheter och studera till närvårdare med läroavtal.

Detta är en ypperlig möjlighet att få både utbildning och anställning på en gång!

Under utbildningens gång genomför du grundutbildningen för närvårdare inom social- och hälsovårdsbranschen. Du får själv välja kompetensområde enligt eget intresse: sjukvård och omsorg, vård och rehabilitering för äldre och arbete med personer med funktionsnedsättning.

Arbetsplatserna under läroavtalets gång kommer att vara inom social-, hälso-, och räddningssektorns seniorcenter, hemvård, sjukhus och tjänster för personer med funktionsnedsättning. En del av arbetsturerna kommer att vara kvällar, nätter och veckoslut. Inom hemvården är arbetet tvåskiftarbete.

Som anställd hos Helsingfors stad njuter du av omfattande personalförmåner. Fördelarna som en stor arbetsgivare ger är inte bara en kliché. Helsingfors stad har bland annat en bankliknande personalkassa, tjänstebostäder, över 120 timmar ledd personalmotion per vecka, lunch till bra pris och en egen ö för semesterbruk.

Läs mer och skicka in din ansökan senast 28.2.2023 kl. 16:00.

Uppdaterad: 13.2.2023