Stäng

Innehåll

Nordiska dagen på Arcada 23.3.2022

Den 23 mars firar vi den nordiska gemenskapen och breddar den ytterligare. Arcada bjuder in dig att delta i seminariet Nordiska dagen 2022: Olika berättelser och en gemensam framtid.

Arcada välkommnar dig på en förmiddag av presentationer och diskussioner om vikten av att vara sann mot sig själv och ändå hitta en gemensam grund!

Seminariet behandlar två aktuella fenomen; nya nordiska berättelser och identiteter och spelande. Under förmiddagen får vi djupdyka i frågor som till exempel: Vad är den samtida berättelsen om det nordiska folket i en globaliserad teknikdriven värld? Hur uppstår nya berättelser och hur bidrar de till att forma och utveckla interaktionen mellan individer, grupper, samhällen och olika demografiska grupper? Hur får studenterna tillgång till dessa världar och möjlighet att skapa sina egna berättelser? Möt personer som har strävat efter att omdefiniera normerna, och föreställningar om vad kreativt arbete kan eller bör vara!

Läs mer om programmet och anmäl dig.

Uppdaterad: 16.3.2022