Stäng

Innehåll

Webbinarium om studiemotsvarande verksamhet

Välkommen på webbinariet om studiemotsvarande verkstadsverksamhet.

Välkommen på webbinariet om studiemotsvarande verkstadsverksamhet 18.11.2021 klockan 8.30-10.00 via Teams. Webbinariet organiseras av projektet Kontinuerligt lärande & arbetsgruppen för studiemotsvarande verkstadsverksamhet.

Under webbinariet bekantar vi oss med nuläget för studiemotsvarande i ungdomsverkstäder och verkstäder för vuxna, intyg över kunnande och yrkesprov i verkstadsmiljö. Syftet är att stärka samarbetet mellan verkstäderna och yrkesinstituten i Vanda och Kervo.  

Webbinariets öppningsanförande ges av coach Matti Toronen, Coachningshuset Luxi. Som föreläsare medverkar verksamhetsledare Tariku Ahlfors, Sveps ungdomsverkstad och jobbcoach Nikolas Virtanen, Keravan nuorten työpaja Jenga.

Du behöver inte logga in med Google för att anmäla dig.  

Anslutningslänken sänds ut dagen före webbinariet. Webbinariet bandas, så föredragen finns tillgängliga också efteråt. Webbinariets språk är finska. Det kostar inget att delta.

Bekanta dig med den finskspråkiga broschyren här

Välkommen med!
 

Mer information: Ulla Nyberg, projektansvarig, fö[email protected], 041 730 6929

Uppdaterad: 16.3.2022