Stäng

Innehåll

Föräldramöte för ettornas vårdnadshavare på distans

23.9.2020 kl.18:00 har vårdnadshavare till våra första årets studerande möjlighet att träffa oss distans!

Prakticum har valt att hålla föräldramötet för ettornas föräldrar på distans istället för i skolbyggnaderna denna höst. Föräldramötet äger rum onsdagen 23.9.2020 kl.18:00. Hjärtligt välkommen!

Prakticums ingång till Helsingforsenheten.

Föräldramötet kommer att hållas i två delar: ett allmänt informationstillfälle och därefter ett tillfälle för varje utbildning. Du har möjlighet att ställa frågor på förhand, i chatten eller genom att be om ordet. Den allmänna delen kommer även att spelas in, vilket gör att du kan ta del av inspelningen i efterhand.

Föräldramötet sker via Microsoft Teams. Du får en inbjudan till två möten (allmänna och den utbildning ditt barn går på) till den e-post du uppger i ett anmälningsformulär.

Du ha möjlighet att ställa frågor till oss på förhand, men på grund av sekretess ber vi dig att inte lämna ut specifik eller känslig information om ditt barn i formuläret. Önskar du diskutera mer känsliga ärenden kan du kontakta ditt barns examenshandledare direkt eller lämna en önskan om att bli kontaktad av examenshandledaren i formuläret.

Anmäl dig gärna till föräldramötet senast onsdagen 16.9.2020 så vi hinner koordinera föräldramötet. Har du inte möjlighet att delta i mötet, men vill bli tilldelad inspelningen i efterhand, använder du samma formulär.

Uppdaterad: 8.9.2020