Stäng

Innehåll

Grattis till studieplatsen!

Du har valt en yrkesutbildning och gjort ett utmärkt val!

Massor med grattisar till studieplatsen! Här hittar du namnen på de som i GEA har gett sitt tillstånd att publicera sitt namn i anslutning till antagningen! Under dagens lopp kommer även de som blivit antagna i vår kontinuerliga antagning att finnas på listan!

Av dataskyddsskäl, GDPR, är listan över antagna 2020 inte längre tillgänglig

Nyttiga länkar

Första skoldagen för årskurs 1 är tisdagen 11.8.2020 kl.9:00, i alla enheter. MEN: det kan ske ändringar! Då vi ännu inte vet hur hösten ser ut uppmanar vi dig att följa med vår webbsida för den senaste informationen gällande studiestarten.

Vi uppdaterar som bäst den praktiska information gällande den utbildning du valt att börja studera, samt nyttig information som gäller alla nya, och gamla, studerande vid Prakticum. Sidorna kommer att vara uppdaterade i god tid innan studiestart! Följ extra noga med dessa:

Mediestuderande i Prakticums Helsingforsenhet. En mediestuderande står även bakom kameran och har tagit bilden.

Vi ses i augusti!

Uppdaterad: 14.6.2024