Lärare till Helsingfors

Prakticum söker lärare till Helsingfors

Följande lärarjobb förklaras lediga att sökas:

  1. Lärare inom fordonsteknik
  2. Lärare inom el- och energiteknik

Vilka krav på behörighet som tillämpas, samt vad vi värdesätter

Vårt kollegium uppskattar en positiv inställning, flexibilitet, samt ett lösningsinriktat förhållningssätt i skolans vardag. En god kommunikationsförmåga, samt en vilja till öppen dialog och samarbete är ett måste för en framgångsrik karriär hos oss.

Undervisningsspråket är svenska. Uppdraget skall tillträdas 1.8.2019, eller senare enligt avtal. Vid tillsvidareanställning tillämpas en prövotid på 6 månader. Behörighetskrav enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/98).  Den som väljs ska kunna uppvisa ett straffregisterutdrag (504/02).

För frågor gällande arbetsuppgifterna, vänligen vänd dig till Karl-Erik Nylund, 050 3304421 eller per e-post karl-erik.nylund@prakticum.fi.

För att ansöka om någon av tjänsterna ombeds du skicka en meritförteckning samt fritt formulerad ansökan till rektor Laila Andersson på Prakticum, laila.andersson@prakticum.fi. Ansökningstiden går ut 27.5.2019. Vänligen skriv lärartjänsten du söker till i e-postens rubrikfält.

 

 

 

Sök på prakticum.fi: