Lärare till Borgå

Inveon och Prakticum söker lärare till Borgå

Från och med 1.1.2020 blir Inveon och Prakticum ett yrkesinstitut. Nyanställningar görs fr.o.m. 1.8.2019 av Prakticum. Arbetsplatsen är Inveon fram till 31.12.2019.

Följande lärarjobb förklaras lediga att sökas:

  1. Lärare i yrkesämnen inom logistik, trafiklärare med rätt att ge utbildning för B-, C- och CE-körkort.
  2. Lärare i yrkesämnen inom el- och automationsbranschen
  3. Lärare i yrkesämnen inom datateknik och datakommunikationsteknik
  4. Lärare i yrkesämnen inom byggnadsbranschen
  5. Lärare i yrkesämnen inom mediabranschen och visuell framställning, undervisning inom visuell framställning

Vilka krav på behörighet som tillämpas, samt vad vi värdesätter

Vårt kollegium uppskattar en positiv inställning, flexibilitet, samt ett lösningsinriktat förhållningssätt i skolans vardag. En god kommunikationsförmåga, samt en vilja till öppen dialog och samarbete är ett måste för en framgångsrik karriär hos oss.

Undervisningsspråket är svenska. Uppdraget skall tillträdas 1.8.2019, eller senare enligt avtal. Vid tillsvidareanställning tillämpas en prövotid på 6 månader. Behörighetskrav enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/98) för lärartjänsterna.  Den som väljs ska kunna uppvisa ett straffregisterutdrag (504/02).

För frågor gällande arbetsuppgifterna, vänligen vänd dig till Gunilla Träskelin, 040 195 5058 fredagen 10.5 kl. 13-15 eller tisdagen 21.5 kl. 9-11, eller per e-post gunilla.traskelin@inveon.fi.

För att ansöka om någon av tjänsterna ombeds du skicka en meritförteckning samt fritt formulerad ansökan till rektor Laila Andersson på Prakticum, laila.andersson@prakticum.fi. Ansökningstiden går ut 27.5.2019. Vänligen skriv lärartjänsten du söker till i e-postens rubrikfält.

 

Sök på prakticum.fi: