Stäng

Innehåll

Ekokampaaja - Päivitä Taitojasi

Toimipiste

Helsingfors

Koulutusaika

24.10.2020 - 17.4.2021

Viimeinen hakupäivä

12.10.2020

Lisätietoja

Lärare inom ekologisk hårvård
Mona Mether
0400 247 279
mona.mether@prakticum.fi

Lyhyesti Kohderyhmä Koulutuksen sisältö Osallistumismaksu Haku

Lyhyesti

Tervetuloa päivittämään taitojasi ekokampaajana. Koulutus koostuu viidestä eri teemasta viitenä eri päivänä. Tämä sivu käsittelee kokonaisuutta (viisi päivää), mutta voit myös osallistua yksittäiseen koulutukseen tai valita ne jota sopivat sinulle parhaiten. Mene siinä tapauksessa takaisin tästä ja ilmoittaudu erikseen haluamiisi yksittäisiin koulutuksiin.

Aamupäivällä tarjoamme luentoja ja keskustelemme ekokampaajien ajankohtaisista asioista sekä pohdimme etukäteen lähetettyjä kysymyksiä. Iltapäivällä työskentelemme omien hiusten sekä asiakkaiden kanssa.

Kohderymä

Koulutus sopii ekokampaajille jotka haluavat päivittää taitojaan.

Koulutuksen sisältö

  • Energialeikkaus

Koulutus on suunnattu ekokampaajille, jotka haluavat päivittää ja syventää tietotaitoaan energialeikkauksen perusteista, sekä hoidollisesta, kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta asiakkaan sekä hänen hiuksiinsa. Tarkoitus on vahvistaa kampaajan vahvaa läsnäoloa koko käsittelyn ajan, jotta hän vaistonvaraisesti tuntee, kuulee ja näkee sen, mitä hiukset tarvitsevat. Kurssilla käydään läpi myös energialeikkauksen tarjoamista erilaisista mahdollisuuksista. Kurssin aikana työskennellään omien mallien kanssa.

Kouluttaja: Mona Mether

Ajankohta: 24.10.2020

 

  • Kasvivärjäys

Työpajoja: Aamupäivällä keskustelemme eri kasveista ja niiden värjävista sekä hoidollisista ominaisuuksista. Iltapäivällä työnskentelemme asiakkaiden kanssa.

Kouluttajat: Maria Lempinen, Mona Mether

Ajankohta: 28.11.2020

 

  • Vitamiinit ja kivennäisaineet ihmisen hyvinvoinnissa / Kokonaisvaltaista hiustenhoitoa

Työpajoja jotka käsittelevät vitamiinien ja kivennäisaineiden merkitystä kauneudessa ja hyvinvoinnissa, sekä kokonaisvaltaista hiustenhoitoa. Miten voimme ekokampaajana toteuttaa arkipäivässämme kokonaisvaltaista hiustenhoitoa sekä hyvinvointia asiakkaallemme. Aamupäivällä teoriaa ja iltapäivällä työnskentelemme asiakkaiden/ tai omien hiusten/ hyvinvointimme kanssa.

Kouluttajat: Hanna Borg, Mona Mether

Ajankohta: 23.1.2021

 

  • Tuotteenvalmistus

Kurssi on tarkoitettu sinulle joka on kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja omien hiushoito tuotteiden valmistuksesta.

Kouluttaja: Maria Lempinen

Ajankohta: 6.3.2021

 

  • Trendit ja kampaukset

Tervetuloa toteutumaan omille malleille trendit kasviväreillä tai kampauksia. Tutustumme aamupäivällä trendeihin, jonka jälkeen siirrymme käytännön toteutuksiin käyttäen erilaisia kasviväreihin soveltuvia värjäytekniikoita sekä kampaustekniikoita. Kuvaamme ennen ja jälkeen kuvia.

Kouluttajat: Tinna Junno, Mona Mether

Ajankohta: 17.4.2021

Osallistumismaksu

620€

(500€ + 24% alv.)

Osallistujien määrä

8 - 16

min / max

Haku

Tämä sivu käsittelee kokonaisuutta (viisi päivää), mutta voit myös osallistua yksittäiseen koulutukseen tai valita ne jota sopivat sinulle parhaiten. Mene siinä tapauksessa takaisin tästä ja ilmoittaudu erikseen haluamiisi yksittäisiin koulutuksiin.

Yksittäisen koulutuksen hinta on 148€. Jos osallistut vähintään kolmeen koulutukseen on hinta 124€ per koulutus.

Vahvistusviesti ja lasku lähetetään noin viikko ennen koulutuksen alkua.