Stäng

Innehåll

Ekofrisör - Uppdatera Dina Kunskaper

Utbildningsort

Helsingfors

Utbildningstid

24.10.2020 - 17.4.2021

Sista ansökningsdag

12.10.2020

Kontakt

Lärare inom ekologisk hårvård
Mona Mether
0400 247 279
mona.mether@prakticum.fi

I korthet MÅLGRUPP Utbildningen består av DELTAGARAVGIFT & DELTAGARANTAL Ansökan

I korthet

Välkommen och uppdatera dina kunskaper. Utbildningen består av fem olika teman som ordnas under fem olika dagar. Denna sida omfattar helheten (fem dagar) men du kan även delta i endast en dag eller välja fritt de som passar dig bäst. Gå då tillbaka här och anmäl dej skillt till alla de enskilda utbildningar du vill delta i.

På förmiddagen har vi föreläsningar med olika teman, samt diskuterar aktuella ärenden som baserar på frågor som du skickar på förhand, på eftermiddagen jobbar vi med kunder eller egna hår.

Teoridelarna går på finska men utbildarna talar även svenska.

Målgrupp

Utbildningen är för dej som redan är ekofrisör och vill uppdatera dina kunskaper.

Utbildningen består av

  • Energiklippning

Fortbildningen riktar sig till dig ekofrisör som vill uppdatera och fördjupa dina kunskaper inom energiklippningens grunder samt holistiska, vårdande process för att stödja välmående för kunden och hennes hår. Meningen är att frisören är starkt närvarande under hela processen, intuitivt känner, lyssnar och ser vad håret behöver. På kursen diskuterar vi energiklippningens olika möjligheter samt utför praktiska jobb på egna kunder.

Utbildare: Mona Mether

Tid: 24.10.2020

 

  • Växtfärgning

Workshops: på förmiddagen diskuterar vi om olika växter och dess färg- och vårdande egenskaper samt möjligheter. På eftermiddagen jobbar vi med egna kunder.

Utbildare: Maria Lempinen, Mona Mether

Tid: 28.11.2020

 

  • Vitaminer och mineraler för människans välbefinnande / Holistisk hårvård

Workshops om vikten av vitaminer och mineraler i skönhet och välbefinnande samt holistisk hårvård. Hur kan vi som ekofrisör implementera omfattande hårvård och välbefinnande för våra kunder i vår vardag. På morgonen har vi teori och på eftermiddagen arbetar vi med kunders eller vårt eget hår och välbefinnande

Utbildare: Hanna Borg, Mona Mether

Tid: 23.1.2021

 

  • Produkttillverkning

Vi bekantar oss med produktinnehåll och tillverkar egna produkter. Tutustumme tuotteiden sisältöön ja valmistamme omia tuotteita
Kursen riktar sig till frisör, ekofrisör eller till dig som är intresserad av tillverkning av ekologiska hårvårdsprodukter.

Utbildare: Maria Lempinen

Tid: 6.3.2021

 

  • Trender och frisyrer

Välkommen att förverkliga frisyrer och trender med växtfärger. På förmiddagen lär vi oss trenderna, varefter vi går vidare till praktiska implementeringar med olika frisyr- och färgningstekniker som är lämpliga för växtfärger. Vi tar före och efter bilder.

Utbildare: Tinna Junno, Mona Mether

Tid: 17.4.2021

 

 

Deltagaravgift

620€

(500€ + 24% moms.)

Deltagarantal

8 - 16

min / max

Ansökan

Denna sida omfattar helheten (fem dagar) men du kan även delta i endast en dag eller välja fritt de som passar dig bäst. Gå då tillbaka här och anmäl dej skillt till alla de enskilda utbildningar du vill delta i.

Priset för en enskild utbildning är 148€. Deltar du i minst 3 utbildningar är priset 124€ per utbildning.