Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/fs2/25/prakticu/public_html/insomnolence/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5841

Vad?

Insomnolence 2019 är en CS:GO Lan turnering ordnad och driven av yrkesinstitutet Prakticum. Evenemanget är till stor del organiserat av de studerande själva.

I Counter Strike: Global Offensive är lagarbete och kritiskt tänkande avgörande och vi vill att ungdomarna utvecklar dessa färdigheter eftersom det är något som de kommer att behöva i framtiden. Spelet lär även annat som logik och snabba beslutsfattningar under press. Några fysiska attributer utbildas också, såsom reaktionstid och öga-hand koordination.

Under Insomnolence 2019 kommer det finnas annat program än bara CS:GO turneringen.

När?

Laganmälningar tags emot fram till den 00.00.
Finalmatch spelas den 8.2 hos Prakticum i Helsingfors.

Vem får delta?

Turneringen är öppen för alla andra stadiets studerande i Finland. Lagen skall bestå av fem spelare, med möjlighet att inkludera en sjätte som reserv. Dessutom finns det möjlighet att anmäla en utomstående coach för laget. Observera dock att coachen inte får delta i spelet.

VI siktar på en jämn turnering med ett maxantal 32 deltagande lag. I fall maxantalet lag överskrides tar vi endast in de 32 lag som anmält sig först.

Hur det går till?

Vi bygger upp grupperna när vi har fått in alla anmälningar. Lagen sätter vi in slumpmässigt.

I samarbete med: