Taitaja 2016 Seinäjoki final Kock&Servitör

Heta hälsningar från kocktävlingarna

Idag framställde Dani österbottniska tapas.

allt såg bra ut men , domarna var inte så imponerade (eller så verkade det)

MEN vi fick poängen och steg från en fjärdeplats till tredjeplats så imorgon blir det olidligt spännande.

Här lite kommentarer av Dani

Efter att jag kom ut ur köket idag kändes det väldigt bra. Inga desto större missar och jag jobbade i städigt och var i tid. Domar feedbacken var väldigt negativ vilket förvånade mig. Lika förvånad var jag över att ha stigit till tredjeplats, på grund av feedbacken.

Imorogon är det ”extra kock” som gäller och den ve jag inget om, men det vet ingen annan heller så där kan vad som helst hända.

 

Dani

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *